domingo, 8 de diciembre de 2013

Estructuras de Estado

Se ha constituido ya la cúpula de l´exèrcit català, tal como se puede apreciar en la fotografía de la izquierda. Artur Mas ha viajado urgentemente a Escocia para traerse un poco de aire (o viento) fresco, porque desea implantar en Cataluña un nuevo modelo, menos rancio y desfasado. Piensa que allí puede encontrar una importante fuente de inspiración (fotografía de la derecha).

2 comentarios:

  1. I tornem'hi.
    Llegint el seu blog me n'adono de les raons de la seva animadversió envers aquells qui per fí ens duen pel camí de l'alliberament nacional.
    Resulta molt aclaridor que la barreja de "Uribe", jogador de l'equip d'Euskalherria At. de Bilbao, la seva residència espero que temporal a Catalunya, i les seves visites a les nostres Illes (Eivissa), formen una mena d'empanada que si més no, m'ha tranquilitzat, ja que les burles i l'amargor que destil.la en contra d'aquest sofert poble només s'expliquen amb el recurs a la medicina psiquiàtrica.
    Ha de saber que sí, que construirem un exèrcit català que esperem ens defensi de l'agressor castellà.
    I ja posant-me una mica més dur, li recordo que la frontera no està tant lluny. vagi pensant en fer les maletes i posar els peus a Fraga per que gent com vostè és el que sobra al nostre estimat pais.
    Ja n'hi ha prou de menyspreus! El nostre Molt Honorable President ens ha de dur a Ítaca.
    Trabucaire

    ResponderEliminar
  2. Le agradezco su comentario, "amic Trabucaire", y perdone la familiaridad. No sé muy bien si, cuando se refiere a "les nostres Illes", es que usted se las está anexionando "por la patilla"o, simplemente, que ese es su lugar de residencia -¿tal vez Menorca?-. En ese caso, creo que, dada la magnitud de su fervor, quizá lo más coherente sería que hiciera rápidamente las maletas y se viniera para aquí a ayudar a "hacer vía" y, de paso, disfrutar un poco de las "retallades"provocadas por Madrit.

    ResponderEliminar